MAASSLUIS – Uit recent onderzoek blijkt dat de Koepaardbrug gerenoveerd moet worden. Tot aan de renovatie is de brug niet geschikt voor verkeer zwaarder dan 45 ton of een aslast van meer dan 10 ton. Dat laat de gemeente Maassluis weten.

De Koepaardbrug verbindt de Industrieweg met de Laan 1940-1945. Afhankelijk van de bestemming dient een andere route gekozen worden. Let op: de centrumroute (P.C. Hooftlaan-Lange Boonestraat-Marelplein) is verboden voor vrachtverkeer en de onderdoorgang onder de A20 vanaf de Rozenlaan heeft een hoogtebeperking van 3.80 m.

Binnenkort worden er borden geplaatst om zwaar verkeer tijdig te laten weten dat de Koepaardbrug tijdelijk ongeschikt is voor zwaar verkeer. Zodra bekend is wanneer de renovatie start en wat de duur is, wordt dat bekend gemaakt.

Door Redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *