VLAARDINGEN – Maandagavond 13 maart hield BVNL Zuid-Holland haar sluitingsavond van de campagne voor de verkiezingen voor Provinciale Staten en de waterschappen. In Vlaardingen kwamen leden en aanhang samen om dit te vieren in Partycentrum ’t Prikkewater Packhuys.

Partijleider Wybren van Haga (Kamerlid) was uiteraard ook van de partij, en voerde als eerste deze avond het woord. Hij was trots op zijn partijleden én alle betrokken vrijwilligers. “We hebben een goede eerste stap gezet naar een mogelijke koerswijziging in het Belang van Nederland”, zei hij. Van Haga werd nog gevolgd door lijsttrekkers Peter van der Velden en Marcus Rolloos. Ook de leden Meindert van Buuren (lijsttrekker waterschappen) en Michael de Vogel, kandidaat nr 28 in de kieskring Rotterdam/Dordrecht. De muzikale omlijsting en de organisatie was in handen van Rosaly Bregar, kandidaat nummer dertien.

Kijk voor de volledigheid nog naar alle standpunten van BVNL via https://bvnl.nl/zuid-holland/. Bekijk de aftermovie hierna:

(Bron en video BVNL Zuid-Holland)

Door Redactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *