MAASSLUIS – De wijkcoördinatoren van de gemeente Maassluis organiseren een avond voor alle inwoners van Maassluis met voorlichting over het organiseren van een buurtactiviteit. De voorlichtingsavond is op donderdag 23 maart van 19:30 – 20:00 uur in Theater Koningshof. 

“Kom langs en laat je informeren en ontdek de mogelijkheden die er zijn om iets in jouw straat of buurt te organiseren. Zo is er een financiële bijdrage mogelijk en kun je zelfs een klein evenement organiseren! Er worden op deze avond allerlei voorbeelden gepresenteerd door Maassluizers met ervaring. Er is muziek en de koffie en thee staan klaar! Aanmelden is niet nodig”, geeft de gemeente aan in haar online statement.

Programma:

  • 19:15 uur: Inloop met koffie & thee en live muziek
  • 19:30 uur: Opening door wethouder Sjoerd Kuiper & informatieve presentaties
  • 20:00 uur: Informatiemarkt bij de kraampjes en statafels
  • 21:30 uur: Afsluiting

“Wij hopen dat er zich na deze voorlichtingsavond nóg meer inwoners inzetten voor een leuke activiteit in hun straat of buurt. Daardoor groeit de betrokkenheid en bekendheid met elkaar waardoor het prettig wonen en gevoel van veiligheid wordt versterkt”, besluit zij.

Door Redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *