REGIO – Op maandag 20 maart en dinsdag 21 maart zijn voor de aanleg van de Blankenburgverbinding nachtafsluitingen nodig op de A20. Dat heeft de gemeente Vlaardingen donderdag bekend gemaakt.

In deze twee nachten verwijdert de aannemer met een grote kraan meerdere portalen, zodat ze kunnen worden gerenoveerd. In het voorjaar komen deze portalen weer terug.

Afsluitingen 20 maart

Van maandag 20 maart 22.00 uur tot dinsdag 21 maart 05.00 uur is de A20 richting Hoek van Holland afgesloten tussen het Kethelplein en afrit 9 Vlaardingen (Holysingel). Op de A4 richting Den Haag zijn bij het Kethelplein de verbindingsbogen naar de A20 (beide richtingen) afgesloten. Het verkeer wordt omgeleid.

Afsluitingen 21 maart

Van dinsdag 21 maart 22.00 uur tot woensdag 22 maart 05.00 uur is de A20 richting Hoek van Holland afgesloten tussen het Kethelplein en afrit 8 Vlaardingen-West (Marathonweg). Het verkeer wordt omgeleid. Meer informatie op www.blankenburgverbinding.nl/werkzaamheden.

 

Door Redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *