MAASSLUIS – Afgelopen nacht is in Maassluis een 42-jarige man omgekomen na een vechtpartij op de Fenacoliuslaan. Dat meldt regionale omroep Rijnmond zaterdag. Van de mogelijke dader ontbreekt nog ieder spoor.

In de nacht van vrijdag op zaterdag vond er een geweldsincident plaats, waarbij de politie dacht aan een steekpartij. Uiteindelijk werd er ter plaatse wel een zwaargewond persoon gevonden. Deze is ter plekke nog gereanimeerd en naar het ziekenhuis gebracht. De man is later alsnog overleden aan zijn verwondingen. Het vermoeden bestaat dat er een vechtpartij is geweest, waarbij twee mensen betrokken geweest. De verdachte is daarna gevlucht en van deze ontbreekt nog ieder spoor.

Het onderzoek van de politie is momenteel in volle gang.

Door Redactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *