ROTTERDAM – Wethouder Vincent Karremans (o.a. Mobiliteit) neemt op 23 mei deel aan een debat over laadinfrastructuur tijdens het Congres Laadinfra 2023, zo laat de gemeente Rotterdam weten.

Aan de hand van diverse stellingen gaat de wethouders het gesprek aan met David Peters, CTO Stedin en Saskia Hallenga, Afdelingsmanager Duurzame bouw, Regio en Samenleving bij RVO. De gemeente Rotterdam is dit jaar gastheer van het Congres Laadinfra dat georganiseerd wordt door Pro Media. Deze derde editie staat in het teken van de grote groei van elektrisch vervoer en hoe we dit kunnen blijven faciliteren. De toenemende eisen van de elektrische rijder, de inpassing in het energienet en de transitie in de logistieke sector zijn belangrijke thema’s voor dit jaar.

Debat Congres Laadinfra
Dinsdag 23 mei, 15.45 – 16.15 uur
De Doelen, Willem Burger Zaal

(Bron gemeente Rotterdam)

Door Redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *