VLAARDINGEN – Op Hemelvaartsdag stond een speciaal energieteam namens de gemeente op de traditionele Lentemarkt. Het energieteam informeerde de bezoekers over de mogelijkheden om te besparen op de energierekening, zo laat de gemeente Vlaardingen weten.

Juist nu het warmer wordt, is het verstandig om kleine energiebesparende aanpassingen aan uw woning te doen. Dan bespaart u nu al energie en is uw woning straks winterklaar. Dit was in het kort de boodschap van het energieteam. Veel Vlaardingers hadden hier wel oren naar en lieten zich uitgebreid informeren over hoe ze de energierekening kunnen verlagen. Om bezoekers van de kraam op weg te helpen werden er onder meer gratis tochtstrips en LED-lampen uitgedeeld. Ook maakten Vlaardingers met een laag inkomen en een hoge energierekening een afspraak voor een bezoek van een energiecoach aan huis.

Afspraak maken

Heeft u ook een laag inkomen en een (te) hoge energierekening? Dan kunt u via MeGreen een afspraak maken voor een gratis bezoek van een energiecoach op een moment dat het u past. Dat kan via www.megreen.nl of 06-81075208. Meer informatie over energiebesparing kunt u lezen op www.vlaardingen.nl/hulpmetenergie.

(Bron gemeente Vlaardingen)

Door Redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *